Birkenstock Slippers

Birkenstock Dames en Heren

De Birkenstock Slippers zijn al jaren een gewilde slipper voor zowel zomer als winter. Niet voor niets een traditie sinds 1774, wat staat voor modern, comfortabel maar ook trendy en kwalitatief zeer hoogwaardig door het voetbed. Wat kies jij dit jaar voor kleur?

De Birkenstock Slippers goed voor je voeten

Birkenstock Slippers worden sinds 1774 geproduceerd. De onderkant van slippers of sandalen is een zachte binnenzool van kurk, die zandachtig is. Hierdoor zie je eruit alsof je op blote voeten loopt. Daarom zijn slippers en sandalen ergonomisch erg gezond en helemaal in de mode. Er is een groot aantal modellen ontwikkeld voor jong en oud. Tegenwoordig dragen veel bekende influencers deze slippers ook aan haar of zijn voeten. Daarom worden ze in de zomer niet meer genegeerd op straat.

Welke slippers zijn goed voor je voeten

 

 

 

 

Gezonde slippers goed voor je voeten

Echter heeft Birkenstock een voetbed dat ook voetproblemen goed is voor de voet omdat het een corrigerende en ondersteunende werking heeft. Om het hele jaar door normaal te kunnen lopen, moet je goed op je voeten letten. Gezonde voeten zijn belangrijk voor de rest van je lichaam, de Birkenstocks zijn mede daarom oorspronkelijk zo ontwikkeld. Voorkomen is immers beter dan genezen! De binnenzool geeft je een langdurig, comfortabel gevoel, alsof je blootsvoets over het strand loopt.

Waterbestendige slippers

Birkenstock slippers met voetbed en kurk - Alles over slippers - Dames Slippers en Heren Slippers kopen - www.MannenSlippers.nl

Birkenstock slippers met kurk inlegzool zijn niet waterbestendig, maar wist je dat Birkenstocks slippers hebben die wel waterbestendig zijn?
Het zogenaamde EVA-model is waterdicht. Dus geschikt voor strand- of zwembadslippers.

>>>Bekijk alle Birkenstock EVA

Goede slippers voor in de zorg

Birkenstock slippers worden al sinds 1774 geproduceerd. De onderkant van slippers of sandalen zijn gemaakt van een zacht voetbed van kurk, in de vorm van voetafdrukken. Vandaar dat het lijkt alsof je op blote voeten loopt. Slippers lopen soepel en zijn goed voor je houding wat natuurlijk goed is, maar ook de ogen zijn goed. Net als alle andere comfortabele en gemakkelijk te monteren modellen, is ook het verrassend nieuwe TEMA-model een echte blikvanger.

Onderscheidend Birkenstock breedte maten

Tip: Voorkom draagcomfort en pijnlijke voeten, het daarom raadzaam om je voeten volledig binnen de rand van het voetbed te plaatsen.
Het smalle Duitse bed is de standaardmaat van onze slippers. Volgens onze normen zijn gewone voetbedden in Duitsland te breed voor teenslippers, maar het zijn standaardmaten voor teenslippers. De Birkenstock standaard slippers zonder een stuk tussen de tenen zijn smaller. Alle Birkenstocks (met een stuk tussen de volwassen tenen) worden standaard geleverd met een brede zool (Duitse norm). Hierdoor kunnen we 95% van de Birkenstock-dragers comfort bieden. Zijn uw voeten smal of breed wij helpen je altijd met de juiste maat.

Bij de slippers voor kinderen is het net iets anders. De kindercollectie heeft altijd een smal voetbed. Zijn je voeten erg smal, ben je op zoek naar slippers of sandalen? Bekijk gerust de kidscollectie. Misschien vind je daar een geschikte slipper!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *